İngiltere - Genel Vize Bilgileri

Vize Başvurusu

Aşağıda belirtilen gerekli evrakların, belirtilen sürede eksiksiz olarak teslim edilmesi durumunda Etik Tur, vize işlemlerinizde yardımcı olabilir.

Dikkat
Pasaport süreleri 10 yılı geçen pasaportları Schengen ülkeleri tarafından kabul edilmediği için, pasaport süreleri 10 yılı geçmiş yolcularımızın mutlaka pasaportlarını yenilemeleri gerekmektedir. İngiltere başkonsolosluğuna başvurular şahsen yapılmakta olup konsolosluk acenteleri kesinlikle aracı olarak kabul etmemektedir.

Başvuru
Başvuru formu başvuran tarafından şahsen imzalanmalı ve eksiksiz olarak doldurulmalıdır. Başvuru formu İngilizce olup kesinlikle elle doldurulmamalıdır. Başvuru formu Bilgisayar üstünden doldurulduktan sonra çıktısı konsolosluğa teslim edilmelidir.

Pasaport

Pasaportunuzun uzatma süresinin seyahatinizden geri dönüş zamanından sonra altı ay vakit kalması ve gerekli kadar boş vize sayfası olması gerekmektedir. Mutlaka pasaportunuzdaki imza bölümünün şahsınız tarafında imzalanmış olması gerekmektedir.