Fransa - Şirket Ortağı için Turistik Vize Başvurusunda Gerekli Evraklar

* Vize başvuru için Pasaport Süresi en az 6 ay ve üzeri olmalıdır,
* Pasaportun 2. sayfasındaki ''Hamilinin İmzası'' bölümü, pasaportun sahibi tarafından muhakkak imzalanmış olması gereklidir,
* Vize başvuru formu eksiksiz olarak, okunaklı, büyük harflerle ve siyah renkte yazan kalemle doldurulmalıdır ve pasaport sahibi tarafından mutlaka imzalanmalıdır,
* Şirket antetli kağıdına başvuru yapılan konsolosluk yada elçiliğe hitaben, seyahatin amacı açıkça belli olacak şekilde İngilizce türkeçe veya Fransızca olarak yazılmış ve imza sirküsünde imzaları olan yetkililer tarafından kaşelenip&imzalanmış vize talep dilekçesi,
* Seyahat esnasında konaklama yapacağınız otelden adınızın ve soyadınızın ve kalacağınız tarihlerin açıkça belirtildiği tur voucherı yada otel konfirmesinin fotokopisi,
* Başvuru sahibine ait yeni çekilmiş, rötuşsuz ve arka fonu beyaz olan 2 adet vesikalık fotoğraf,
* Süresi geçmemiş olan imza sirküsü yada beyannamesinin fotokopisi,
* Şirketin bağlı bulunduğu Ticaret ya da Sanayi odasından son 3 ay içerisinde alınmış faaliyet belgesi fotokopisi,
   *** Baro ya da Odalara bağlı olanlar bağlı bulundukları kurumdan alacaklardır.
* Şirketin en son döneme ait vergi levhası fotokopisi,
* Şirkete ait ticaret sicil gazetesi fotokopileri,
* Tüm Schengen ülkelerini kapsayan 30,000 euro teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası yapılması zorunludur. (Seyahat Sağlık Sigortası tüm başvurularda tarafımızca yapılmaktadır.)
* Evliyseniz evlilik cüzdanı fotokopisi,
* Mali durumunuzu belgeleyen güncel ve bakiyesinde belli miktarda para bulunan banka hesap cüzdanı fotokopisi yada bankadan alınacak ve hesap sahibine ait bilgilerin (ad ve soyad) yer aldığı hesap dökümü,
* T.C. Kimlik Numarası yazılı olan nüfus cüzdanınızın okunaklı arkalı-önlü fotokopisi,
* Varsa üzerinize kayıtlı bulunan taşınmazların TAPU fotokopileri,
* Varsa üzerinize kayıtlı bulunan araçların RUHSAT fotokopileri,
* Varsa üzerinize kayıtlı bulunan KREDİ KARTI fotokopisi,
* Uçak biletinizin fotokopisi,

  Fransa vizesi başvuru formunu indirmek için tıklayınız.