Yunanistan - İşveren Vize Bilgileri

* Pasaport
* Vize talep evrakları
* Son 6 ayda çekilmiş Biometrik özelliklerde renkli vesikalık fotoğraf (2 adet)
* Şirketinizin antetli kağıdına yazılmış, turistik vize talebinizi belirten dilekçe. (Dilekçede, seyahat tarihleri ile ev telefonu ve adresi ve varsa kişisel e-posta adresi belirtilmelidir.)
* Şirketinizin veya yetkili kişinin imza sirküleri fotokopisi
* Ticaret odasından alınmış şirket faaliyet belgesi fotokopisi.
* Vergi Levhası fotokopisi (Son dönem)
* Ticaret sicil Gazetesi fotokopisi.
* Banka hesap cüzdanları fotokopileri.
* Ek gelir ve mali durumu gösteren belgelerinin fotokopileri
* Araba ruhsatı, kredi kartları, Gayrimenkul tapuları
* Nüfus Dairesinden alınmış Aile toplum kağıdı
* T.C. Kimlik numarası yazılı Nüfus Cüzdan Fotokopisi
* Acentemizin yapmış olduğu tura rezervasyon yaptırdıktan sonra tarafımızdan alacağınız tur kayıt formu.
* Seyahat surelerini kapsayan en az 30.000 Euro teminatlı ve bir ay geçerli özel seyahat sigortası poliçe fotokopileri

Lütfen Dikkat
Yunanistan Başkonsolosluğu tüm vize müracaatlarını Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri 09.00 - 12.00 saatleri kabul etmekte ve başvurular 4-5 iş gününde sonuçlanmaktadır.