Hollanda - Ücretli Vize Bilgileri

* Pasaport
* Başvuru Formu: Tüm sorular cevaplandırılmış ve başvuran tarafından imzalanmış olmalıdır).Dikkat edilmesi gereken başvuru formunda üç imza yeri vardır (37.soru 4. syf. sonu ve vekalet formu)
* Başvuru sahibine ait, yeni çekilmiş, rötuşsuz ve arka fonu beyaz olan 2 adet Vesikalık fotoğraf
* Çalıştığınız şirketin antetli kağıdına yazılmış turistik vize talebinizi belirten dilekçe. (Dilekçede, seyahat tarihleri ile ev telefonu ve adresi ve varsa e-posta adresi belirtilmeli ve şirket yetkilisi tarafından ıslak kaşe-imzalı olmalıdır.)
* Şirketin imza Sirküleri fotokopisi
* Ticaret odasından alınmış şirket faaliyet belgesi fotokopisi.(son 6 ay içersinde alınmış)
* Vergi Levhası fotokopisi (Son matrah iletilmiş)
* Ticaret sicil Gazetesi fotokopisi
* SSK işe giriş bildirgesi
* Maaş Bordrosu (Son 3 ay)
* SSK'lı Hizmet Dökümü-internetten
* Banka hesap cüzdanları fotokopileri son 1 aylık hesap dökümü ve en az 5000 tl üzerinde olması gerekiyor
* Tapu fotokopileri (Var ise)
* Araç ruhsatı fotokopileri (Var ise)
* Nüfus Dairesinden alınmış Aile Toplum Kağıdı
* Acentemizin yapmış olduğu tura rezervasyon yaptırdıktan sonra tarafımızdan alacağınız tur kayıt formu.
* Seyahat surelerini kapsayan en az 30.000 Euro teminatlı ve 1 ay geçerli özel seyahat sigortası poliçe fotokopileri
* Pasaport işlem gören sayfaların fotokopisi