Hollanda - Şirket Ortağı İçin Turistik Vize Başvurusunda Gerekli Evraklar

* Vize başvuru için Pasaport Süresi en az 6 ay ve üzeri olmalıdır,
* Pasaportun 2. sayfasındaki ''Hamilinin İmzası'' bölümü, pasaportun sahibi tarafından muhakkak imzalanmış olması gereklidir,
* Başvuru Formu: Tüm sorular cevaplandırılmış ve başvuran tarafından imzalanmış olmalıdır).Dikkat edilmesi gereken başvuru formunda üç imza yeri vardır (37.soru 4. syf. sonu ve vekalet formu )
* Şirket antetli kağıdına başvuru yapılan konsolosluk yada elçiliğe hitaben, seyahatin amacı açıkça belli olacak şekilde Türkçe olarak yazılmış ve imza sirküsünde imzaları olan yetkililer tarafından kaşelenip&imzalanmış vize talep dilekçesi,
* Seyahat esnasında konaklama yapacağınız otelden adınızın&soyadınızın ve kalacağınız tarihlerin açıkça belirtildiği Tur Voucherı yada Otel Konfirmesinin fotokopisi,
* Başvuru sahibine ait, yeni çekilmiş, rötuşsuz ve arka fonu beyaz olan 2 adet Vesikalık fotoğraf,
* Süresi geçmemiş olan İmza Sirküsü ya da Beyannamesinin fotokopisi,
* Şirketin bağlı bulunduğu Ticaret ya da Sanayi odasından son 3 ay içerisinde alınmış Faaliyet Belgesi fotokopisi, *** Baro ya da Odalara bağlı olanlar bağlı bulundukları kurumdan alacaklardır
* Şirketin en son döneme ait Vergi Levhası fotokopisi,
* Şirkete ait ticaret sicil gazetesi fotokopileri,
* Tüm Schengen ülkelerini kapsayan 30,000 EURO teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası yapılması zorunludur,
* Evliyseniz Evlilik Cüzdanı fotokopisi,
* Mali durumunuzu belgeleyen güncel ve bakiyesinde belli miktarda para bulunan banka hesap cüzdanı fotokopisi ya da bankadan alınacak ve hesap sahibine ait bilgilerin (ad&soyad) yer aldığı hesap dökümü,
* Varsa üzerinize kayıtlı bulunan taşınmazların TAPU fotokopileri,
* Varsa üzerinize kayıtlı bulunan araçların RUHSAT fotokopileri,
* Varsa üzerinize kayıtlı bulunan KREDİ KARTI fotokopisi,
* Uçak biletinizin fotokopisi,