Fransa - Öğrenciler İçin Turistik Vize Başvurusunda Gerekli Evraklar

Anne ve babanıza ait olan belgeler: (Çalışanlar için)
* Süresi geçmemiş olan imza sirküsü yada beyannamesinin fotokopisi,
* Şirketin bağlı bulunduğu Ticaret ya da Sanayi odasından son 3 ay içerisinde alınmış faaliyet belgesi fotokopisi,
   *** Baro ya da Odalara bağlı olanlar bağlı bulundukları kurumdan alacaklardır
* Şirketin en son döneme ait vergi levhası fotokopisi,
* Şirkete ait ticaret sicil gazetesi fotokopileri,
* SSK işe giriş bildirgesi fotokopisi,
   *** İşe girişi 1 yıldan kısa süreli olan yolcular bir önceki çalıştıkları işyerinden eski SSK İşe Giriş Bildirgelerini almak zorundadır
* SSK hizmet dökümü,
* Çalışmakta oldukları işyerinden maaş bordro fotokopisi,
   *** Maaş bordrosu son 3 aylık döneme ait olmalıdır.
* Mali durumunuzu belgeleyen güncel ve bakiyesinde belli miktarda para bulunan banka hesap cüzdanı fotokopisi yada bankadan alınacak ve hesap sahibine ait bilgilerin (ad ve soyad) yer aldığı hesap dökümü,
* Varsa üzerinize kayıtlı bulunan taşınmazların TAPU fotokopileri,
* Varsa üzerinize kayıtlı bulunan araçların RUHSAT fotokopileri,
* Varsa üzerinize kayıtlı bulunan KREDİ KARTI fotokopisi,
* Daha önceden Schengen vizesi bulunmayan tüm yolcular istenilen evrakların ORJİNALLERİNİ ve 2 adet fotokopilerini vermeleri gereklidir.

  Fransa vizesi başvuru formunu indirmek için tıklayınız.